(ВИДЕО) ХАХАХА, КУРТОНИТЕ ВО АЛФА ВЛЕЗОТ ВО НАТО НА ЗЕМЈАВА ГИ АСОЦИРАЛ НА ОКУПАЦИЈАТА НА ЈУГОСЛАВИЈА ОД СТРАНА НА ГЕРМАНИЈА ВО 1941-ВА?!?!

0
194

Ајдееее, куртоните на Алфа влезот во НАТО на земјава ги асоцирал на окупацијата на Југославија од страна на Германија во 1941-ва година?!

Очигледно куртон ескадрилата на Алфа ТВ се прејале од тоа отровните печурки, ебаа матер за време пандемија.