(ВИДЕО) ХАХАХАААААААА – Куртоните ТРОКИРАА И СЕ ЗДРВУВААТ СРЕДЕ ИЗЈАВА ПРЕД КАМЕРИ : Новинарка на Алфа ТВ го заборави нарачаното прашање па мораа да интервенираат од КУРТОН СТУДИОТО НА АЛФА!!!

0
10554

Погледнете колку се збунети куртоните пред камери, не ги бива ни едно порачано прашање да прашаат. Новинарката на Алфа телевизија среде изјава се збуни па побара помош од студио да го склопи порачаното прашање, тоа е тоа народе…погледнете само какви опинци ги газат македонските меидуми и зошто е Македонија во 11 години мракобесие.