(ВИДЕО) ХАХАА, ОВА МОРА ДА ГО ЧУЕТЕ: Мицко ќе ја клекнел Грција на колена, ќе ја натерал да прифати договор во кој не се менува уставот и не се чепка јазикот и идентитетот, а 10 години имаа време да го направат тоа!

0
1481

Ова се вика лажење без усул! 10 години имаа време да го направат тоа?! И ваков договор како сегашниов Грција мака мачи да го протне во собрание и во јавноста, а не пак договор во кој нема ерга омнес, каков бесрамен лажов, каков дилетант!!!

Извор и видео : Мактел.Мк