(ВИДЕО) ХАХАА, МИЛЕНКО ДРЖИ ЛЕКЦИИ ПО НОВИНАРСТВО, НЕДОЗВОЛИВО БИЛО НОВИНАР ДА БИДЕ ПРИСТРАСЕН, А ОН 10 ГОДИНИ БЕЛ ДЕН НЕ ВИДЕ, НЕ ИЗЛЕЗЕ ОД ЧМАРОТ НА ГРУЈО, ТАМУ СИ ЖИВЕЕШЕ НА ТОПЛО ЕДНА ДЕЦЕНИЈА!

0
789