(ВИДЕО) ХАХАААА, ОВОЈ Е ЦААААР: ХОРХЕ ДОМА ГО НЕМА НИКАДЕ, АМА ОТИДЕ ВО ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ ДА СЕ БОРИ ЗА РЕФОРМИ НА ООН И ДА ГО ФАЛИ РАМКОВНИОТ ДОГОВОР НА ФРЧКО ПРОТИВ КОЈ ПЛУКААТ ТОЈ И ДПМНЕ ЗАЕДНО СО ГРУЈО 9 ГОДИНИ!!!

0
1247

Screenshot_4

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=MJ1RCzNK2b0[/youtube]