(ВИДЕО) ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ И САШО ОРДАНОВСКИ ВО ЖЕСТОК ДУЕЛ НА ТЕМА КАКО СДСМ РАБОТИ ВО ОБЛАСТА НА СУДСТВО, ПОЛИЦИЈА И ТАЈНИ СЛУЖБИ, ПАРТАЛИ ЛЕТАА НА СИТЕ СТРАНИ!

0
1822

Жесток дуел помеѓу Сашо Ордановски и Хари Локвенец на тема судство, полиција и тајни служби.