(ВИДЕО) Хари Локвенец ги ШОКИРА тастерите на ДПМНЕ : АРМ издава весник на албански, уредник е Јолевски

0
5704

Армијата на Република Македонија изадава весник на албански јазик чиј главен уредник е токму министерот Јолевски, рече пратеникот од СДСМ, Хари Локвенец.