(ВИДЕО) ХАОС НА ВМРОВСКАТА АЛФА: ИДАТ ИЗБОРИ, ВРЕМЕ Е ЗА ПЛАШЕЊЕ НА НАРОДОТ СО ТИРАНСКИ ПЛАТФОРМИ И ФЕДЕРАЛИЗАЦИИ, ВЛАДИКА НА МПЦ ИМ ПОМАГА ВО ТОА?!?!

0
988

Владика на МПЦ ја актуелизира темата за кантонизација на вмровската Алфа ТВ. Идат избори па време е да се плаши народ со лошите и клети шиптари, војни, поделби, покољ и крв до колена.