(ВИДЕО) ХАОС ВО ТЕТОВО: ПОЛИЦАЈЦИ СИ ПАЗАРУВААТ ВО СРЕД ПОЛИЦИСКИ ЧАС ВО ПРОДАВНИЦА, НАРОД ВРИЕ, НИКОЈ НИКОГО НИТИ КАЗНУВА НИТИ ПРАШУВА?!?!

0
1805

Вистински хаос владее во Тетото, работат маркети во сред полициски час па и самите полицајци си пазаруваат заедно со муштериите?!?!