(ВИДЕО) ХАОС ВО СТУДИОТО НА ТВ 24: ВИСТИНСКА ВЕРБАЛНА ТЕПАЧКА МЕЃУ СУГАРЕ И ЛИЛЕ ЗАТУРОСКА ЗА ТОА КОЈ КОЛКУ ИЗГРАДИЛ ОД АВТОПАТИТЕ И ГАСОВОДОТ!

0
1640

Вистинска вербалба војна помеѓу министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и Лиле Затуроска за тоа кој колку изградил во време на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ.