(ВИДЕО) ХАН НА ЗАЕДНИЧКИОТ ПРЕС СО ЗАЕВ: Колку само ноќи не сум спиел во Скопје на сите тие преговори за време на политичката криза, порачувам младите да не го преспијат референдумот како што се случи со Брегзит!

0
1241

ХАН НА ЗАЕДНИЧКИОТ ПРЕС СО ЗАЕВ: Колку само ноќи не сум спиел во Скопје на сите тие преговори за време на политичката криза, порачувам младите да не го преспијат референдумот како што се случи со Брегзит!