(ВИДЕО) ФЧЕРАШНИ РАСТУРИЈА – ДА БЕА ВО ХОЛИВУД ЌЕ БЕА МИЛИОНЕРИ: ТОШО МАЛЕРОТ И МИЛЕ ПАНИКА ЗБОРАТ ЗА ПОПИС И КОПАЊЕ БИТКОИНИ, МИЛЕ ЦЕЛО ВРЕМЕ ДРЖИ КОЗА ЗА РОГОВИ

0
675

Одличен скеч на Фчерашни Новости и на Тошо Малерот и Миле Паника. Зборат за попис и копање биткоини ,Миле цело време држи коза за рогови.