(ВИДЕО) „Фчерашни новости“ го пренесуваше митингот на најголемата партија во Македонија

0
1202

„Фчерашни новости“ ексклузивно го пренесуваше митингот на најголемата партија во Македонија, а во втората епизода со нас повторно беше Климе Охридски, лидерот на Неопределените.