(ВИДЕО) ФУРКАН САЛИУ МУ ГО ЗАГОРЧИ ЖИВОТОТ НА КУРТОНОТ ДАШТЕВСКИ КОЈ ДЕНЕСКА СТАПИ НА ДОЛЖНОСТА ШЕФ НА ДИК: ДАЛИ Е ОВА НАГРАДА ЗА ТОА ШТО МУ ПОМОГНА НА ГРУЕВСКИ ДА ИЗБЕГА?!

0
151

Ама овој човек да имал срам и образ и рбет немало да ги направи работите што ги направи и немаше да дојде до тука, овој човек е опериран од сето тоа.