(ВИДЕО) ФУРКАН МАНГАТА ИМА ЈАЈЦА ОД 5 КИЛА ЖЕЛЕЗО, СО КАМЕРИ ВЛЕЗЕ ВО ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ КАДЕ СЕ ЛЕКУВААТ ПАЦИЕНТИТЕ ОД КОВИД-19 ДА ИМ ДОКАЖЕ НА ЛУДАЦИТЕ ДЕКА КОРОНА ПОСТОИ!

0
866

Погледнете го видеото кое го направи новинарот Фуркан Салиу од ТВ Клан кој влезе на Инфективна клиника каде се лекуваат пациентите од Ковид-19.