(ВИДЕО) ФРЧКО ШОУ НА КАНАЛ 77 : Договорот од Преспа е дипломатско ремек дело ќе се предава на катедрите по меѓународна политика и дипломатија!

0
1358

Фрчко за договорот од Преспа на Канал 77 : Договорот од Преспа е дипломатско ремек дело ќе се предава на катедрите по меѓународна политика и дипломатија!