(ВИДЕО) ФРЧКО СО ЛЕГЕНДАРНА ИЗЈАВА : Срања се случуваат во животот, не смееме да ја направиме грешката од 2008-ма и нешто сега да тргнеме во некаква одмазда

0
1371

– Не смееме да ја направиме грешката од 2008-ма и да се срдиме така ќе се самоповредиме и ќе си наштетиме, ние сме мала земја и нема што многу да гунџаме, ќе си ќутиме и ќе си работиме, тоа е судбината на малите земји.