(Видео) Фрчко растури на 24 Вести : На овој џган на власт мора да му суди посебен суд!

0
1420

frckootvoreno

Професорот Фрчковски во добро познат елемент на дебатата на 24 вести во новата емисија Отворено:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=F-USQiaEFp8[/youtube]