(ВИДЕО) Фрчко на 24 вести во ЕЛЕМЕНТ со НУКЛЕАРНА ПОЛИТИЧКА БОМБА : Во затвор ќе оди и адвокатот на Груевски, затоа што он сам си ги пишува судските одлуки и само му ги дава на претседателот на судот Панчевски кој само ги распределува како курир низ судот!!!

0
2812

– Срамна улога во целата оваа мајмунарија со судските процеси за обвиненијата на СЈО има и адвокатот на Груевски, кој прави кршење на законот за што ќе одговара, имено тој самиот игра улога на ФИКСЕР, т.е во консултација со својот клиент сам си ги пишува судските одлуки за процесите во кои е една од странките и само му ги носи судските одлуки во папка на претседателот на кривичен суд, Панчевски, кој потоа само ги распределува како курир до СВАРОВСКИ судиите кои ги водат судските процеси против челниците на ВМРО ДПМНЕ, за сите нив адвокатот е ист, тоа е адвокатот на Груевски!

Ова во емисија на 24 Вести вечерва го кажа проф. д-р Љубомир Фрчковски.