(ВИДЕО) ФРЧКО НА ТЕЛМА: Заев треба да иде на избори и да ја прегази опозицијата, вака слаба опозиција нема да му се повтори никогаш

0
2701

Фрчко на Топ Тема : Заев треба да иде на избори и да ја прегази опозицијата, вака слаба опозиција нема да му се повтори никогаш.