(ВИДЕО) ФРЧКО НАЦИОНАЛЕ ПУШТИ КУРТОНСКИ ВОЛ ВО СВОЈОТ КАБИНЕТ, И ГО ИСПЛЕСКА КАКО МАГАРЕ, ГАЗОТ МУ ГО НАПРАВИ ЦРВЕН КАКО НА БАБУН

0
2561

Фрчко е легенда, во својот кабинет на Правен факултет пушти новинарски вол од Телевизија Нова и секако го наплеска така добро што газот му го направи жар црвен како на бабун.