(ВИДЕО) Фрчко: Заев има посебна папка т.е бомба за лустрацијата, има интересни снимки за тоа како од Груевски се нарачувани сите лустрации па дури и темпирани во најдобри моменти за режимот!

0
909

frckofajlovi

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=cNDA4J9TGMo[/youtube]