(ВИДЕО) Фрчко: Заев има околу 680 000 снимки, а до сега слушнавме околу 80!

0
1010

frckofajlovi

Околу 1 часот од ова видео има еден момент во кој професорот Фрчкоски открива дека Заев има на располгање окоу 680 000 снимки а до сега се објавени само 80!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=cNDA4J9TGMo[/youtube]