(ВИДЕО) Фрчко до Чом: Добро Чом, што лупаш, или целта ти е да бидеш провокативен на стартот на емисијата?

0
8233

Фрчко и Чом се здавија уште на стартот на емисијата по уводот на Чом во кој тој го нарече ДПМНЕ за победник на изборите и порача дека СДСМ требало да му честита на ДПМНЕ победа?!

На ова реагираше Фрчко во свој елемент…