(ВИДЕО) ФРЧКО БРУТАЛЕН ЗА МРЧАТОРИТЕ КОИ МУ НАОЃААТ МАНА НА ДАТУМОТ : ОВИЕ МРЧАТОРИ КОИ МУ НАОЃААТ МАНА НА ДАТУМОТ ЗА ПРЕГОВОРИ СЕ ИСТИТЕ ТИЕ КОИ МОЛАТ БОГА НИКОГАШ ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ И НАТО!

0
1048

Фрчко брутален : Овие мрчатори кои му наоѓаат маана на датумот за преговори се истите тие кои молат бога никад да не влеземе во ЕУ и НАТО!