(ВИДЕО) ФРЧКО БРИЛИЈАНТЕН И БРУТАЛЕН НА ТОП ТЕМА : Никакви амандмани, Талат да го стави законот на гласање, да не ја пимпламе работава, не чекаат многу други битки, остајте ги вмровците, они само чекаат да уловат нешто во тоа матното!

0
1228

Фрчко на Топ Тема : Никакви амандмани, Талат да го стави законот на гласање, да не ја пимпламе работава, не чекаат многу други битки, остајте ги вмровците, они само чекаат да уловат нешто во тоа матното!