(ВИДЕО) Фрчкоски: Ако нема договор, СДСМ ќе го радикализира отпорот

0
707

frchko

Проф. Љубомир Фрчкоски во интервју за НОВА, говори за непопустливоста на Груевски и Заев, за евентуална интервенција на американскиот фактор и за потребата од експертска а не од политичка влада.

Интервјуто може да го погледнете ОВДЕ