(ВИДЕО) Фрчковски: Нема аир од овие преговори, си го трошиме времето и енергијата, ни треба странец со голем стап!

0
997

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=jEzOrXkPQxc[/youtube]