(ВИДЕО) ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР ЈА ОТЕПА КУРТОНКАТА ОД АЛФА КОРОВЕШОВСКА : Северна Македонија е супер, ние во ЕУ си имаме проблеми кои сакаме да ги решиме пред да ве примиме!

0
1025

Тимоние ја отепа вмровката Коровешовска која среде интервју се обиде да импутира зборови и да испинува изјава на францускиот амбасадор во корист на ВМРО-ДПМНЕ. Тој на провокацијата на куртонката од Алфа ТВ куртон Васе Хефталица приказује и одговори : Македонија е супер држава, ние во ЕУ си имаме проблеми кои сакаме да ги решиме пред да ве примиме како полноправна членка во унијата.