(ВИДЕО + ФОТО) Шарената револуција му отиде дома на Груевски, под пенџере му пеат: Шутка не ти бега Никола!

0
999

Демонстрантите стигнаа на раскрсницата пред зградата на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, каде ги запре кордон на полицијата. Му порачаа „Шутка не ти бега Никола“.

Cl-plwmXEAE6vwy-670x503 Cl-ptaLWMAEHEMc-670x379