(ВИДЕО + ФОТО) ТОТАЛНО ФИЈАСКО! Режимот тотално потфрли во Охрид, ШОК за БРАТУЧЕДИТЕ: Груевски зборуваше пред полупразна сала во Охрид!

0
592

gruevski-sala31Додека Зборуваше премиерот Никола Груевски, спортската сала беше полупразна, а голем дел и ја напуштаа. Ова не беше бројката која ја очекуваа од владејачката партија.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=zvI30odIygU[/youtube]