(ВИДЕО + ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРИЛЕПЧАНИ СИНОЌА БАРАА ПРЕВОЗ ЗА ШУТКА ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МАРЈАН РИСТЕСКИ И МИЛЕ МИ ТЕКНА, ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА ЈАЈЦОВАНА ВО ЖОЛЧКА И ШАРЕНИ БОИ

0
916

IMG_2845 IMG_2850 IMG_2852 IMG_2856 IMG_2862 IMG_2869 IMG_2883 IMG_2888 IMG_2890 IMG_2891 IMG_2892 IMG_2909 IMG_2919 IMG_2960 IMG_2993 IMG_3004 IMG_3002 IMG_3008 IMG_3010