(ВИДЕО + ФОТО ГАЛЕРИЈА) Во вечерашнава ,,Топ Тема” беше прикажано целото крваво сценарио од настаните во собрание, со видео, со фотoграфии, со податоци, ВМРО-ДПМНЕ Е ВЕЌЕ ЗАВРШЕНА ПРИКАЗНА ОД ДЕНЕСКА ПА НАТАМУ!!!

0
2924

Screenshot_10 Screenshot_11 Screenshot_12 Screenshot_13 Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9