(ВИДЕО) Фирмите, трговците поединци и занаетчиите може да аплицираат за новата линија бескаматни кредити од 3 000 до 15 000 евра

0
198

Вицепремиерот Битиќи, ЕУ амбасадорот Гир и директорот Наумов ја промовираа новата линија бескаматни кредити Ковид 3 – 31 милион евра се ставаат на располагање на микро и малите компании, трговски претријатија и занаетчии.