(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ СЕ ОБРАТИ ДО ЈАВНОСТА: БЕЗ ПАНИКА, ЌЕ ГО ПОБЕДИМЕ ВИРУСОТ!

0
745

За мерките и препораките за заштита од корона вирус. Министерот за здравство Венко Филипче говори за интервју во Види Вака.