(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ: ОВОЈ БРАН ПОЛЕКА СПЛАСНУВА, ОТВОРАМЕ ПУНКТ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ВО КОМПЛЕКСОТ ФАКУЛТЕТИ ПРИ УКИМ

0
168

Изминатиов период животот на младите многу се промени. Дружбите, незаборавните училишни денови, журките со колегите од средно и факултет скоро и да ги нема. Вакцината е единствениот спас, единствениот начин младите да му се вратат на животот како порано.

Вакцината исто така штити од сериозна форма на болеста која што за жал се почесто е присутна и кај нив. #ВакцинирајСе