(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ: НЕ СУМ ЗАДОВОЛЕН ОД НЕКОИ ДИРЕКТОРИ НА МЕДИЦИНСКИ УСТАНОВИ ВО ЗЕМЈАВА, ЌЕ СЛЕДАТ СМЕНИ ОВИЕ ДЕНОВИ

0
630

Министерот за здравство, Венко Филипче на Телма на Топ тема.