(ВИДЕО) ФИЛИПЧЕ: ВМРО ДПМНЕ ИМА КРВ НА РАЦЕТЕ, СЕ НАМАЧИЈА ДА ГО БЛОКИРААТ ЗАЕМОТ ЗА КОВИД ЦЕНТРИТЕ А СЕГА СЕ ЖАЛАТ ДЕКА НАРОДОТ УМИРАЛ!

0
1800

Министерот за здравство Венко Филипче на Телма.