(ВИДЕО) ФИКУСОТ ХОРХЕ И ШКОЛАТА ЗА ФИКУСИ И ДУДУЦИ ,,ДУДУК ТАПАН”

0
1159

Школа за млади лидери – ДУДУК – ТАПАН
„Школа за млади лидери“ на претседателот Иванов. Нема подобар пример за оксиморон од ова. Па уште станало ова препознатлив бренд кои други го копирале. Страва.“ (@Mile_Panika)