(ВИДЕО) ФАШИСТИЧКИТЕ ЛУДАЦИ ,,ТВРДОКОРНИ” ГО ЗАПАЛИЈА ЗНАМЕТО НА ЕУ ПРЕС МАКЕДОНСКОТО СОБРАНИЕ КАКО ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗАКОНОТ ЗА ЈАЗИЦИ

0
1009