(ВИДЕО) Фатен на дело – општински градежен инженер краде песок наменет за патеката во Кр.Паланка

0
821

Погледнете како главниот инженер во Општина Крива Паланка, кој како се фати за нешто веднаш пропаѓа, си ангажирал лице од партијата, користи општински ресурси и на сметка на народот си гради живелиште.

Сите во градот знаат дека за многу кратко време успеа да изгради нешто што обичните граѓани може само да сонуваат.

И додека некои вмровски функционери се богатат на сметка на сите нас, народот се повеќе тоне во сиромаштија и се обидува да сврзе крај со крај!