(ВИДЕО) ФАТЕНИ НА ДЕЛО : СЕ ПЛЕСКААТ СРЕДЕ БЕЛ ДЕН НА КРОВОТ ОД ЗГРАДА ВО СКОПЈЕ!!!

0
5239

Плескање на сред бел ден на кровот од зграда во Скопје.