(ВИДЕО) Фантастично интервју на Васко Попетревски со лидерот на СДСМ Зоран Заев, Заев одличен!

0
612

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=lYObG0DIk8o[/youtube]