(ВИДЕО) ФАНТАСТИЧНА пародија на младите од СДММ Свети Николе: Голем бран на инвестиции – Ветувањата на Груевски и Субрата Рој се реализирани!

0
589

Виртуени инвестиции и во Свети НиколеГолем бран на инвестиции во Свети Николе.Ветувањата на Груевски и Субрата Рој се реализирани.Априлилили!Пародија на младите од #СДММ Свети Николе

Posted by СДММ – Социјалдемократска Младина на Македонија on Friday, April 1, 2016