(ВИДЕО) ФАНТАСТИЧНА ГЕРИЛА АКЦИЈА: Битолчани со “дожд“ од специјално изработени банкноти го потсетија Талевски за неговиот ЛИК и (ЗЛО)ДЕЛО

0
453

На денешниот прес кој се одржа на магистралниот пат Битола -Ресен, активисти на “Битолското движење“ се појавија на истиот со добро познатиот транспарент ЧЕСТИТО АБОЛИЦИЈА, алудирајки на аболицираното лице В.Т и истото, со “дожд“ од специјално изработени банкноти го потсетија за неговиот ЛИК и (ЗЛО)ДЕЛО.