(ВИДЕО) Фантастична АНАЛИЗА на 360 степени за ГРАБЕЖОТ НА СТОЛЕТИЕТО во ЕЛЕМ : ПРОИЗВОДСТВОТО КОЛАБИРА А ТРОШОЦИТЕ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА МЕХАНЗАЦИЈА РАСТАТ – ТРИ ГОДИНИ СПИСКАНИ 160 МИЛИОНИ ЕВРА!!!

0
1528