(ВИДЕО) ФАНАТИЦИТЕ НА ДВИЖЕЊЕТО БОЈКОТИРАМ И КАТЕРИНА КОЛОЗОВА НАПРАВИЈА ОДЛИЧНА ЕМИСИЈА НА ТЕМА ПОЛИТИЧКА ФИЛОЗОФИЈА

0
223

Просто да не му се верува на човек што слуша, едноставно неверојатно како може фанатици на движење Бојкотирам кое понекогаш има тотално неиздржани теории и политички логики да направи одлична емисија на тема политичка филозифија со гостинката Катерина Колозова.