(ВИДЕО) УШТЕ НЕ ПОЧНАТА 2017-ТА МАКЕДОНИЈА ГО ДОБИ КУРТОНЧЕТО НА ГОДИНАТА : ВАСЕТО упорно ја пика главата во ЦЕНТАРОТ НА ГАЗОТ ОД ГРУЈО и тоа за време на божиќните празници и тоа НАПИЊА ДА ГО СОБЕРЕ ТАМУ ЦЕЛ СОСЕ ПЕТИЦИ, ТУРКА ЛИ ТУРКА, СТЕНКА ЛИ СТЕНКА – За СДСМ гласале вахабисти, терористи, АЛ КАЕДА, ИСИС, ЦИА, КГБ, ФИФА…

0
2667

Со оваа изјава Васко Ефтов стана дефинитивно најголемото куртонче на режимот, го надмина дури и Златев, сега ги јаде најголемите и најодвратните мрсули кои ни Златев ни Сарма несакаат да ги изедат, Васето упорно ја пика главата во епицентарот на газот од неговиот стопан Грујо, и се тоа го прави дури и за време на божиќните и новогодишни празници, Васето напиња ли напиња да влезе цел во газот на Грујо сосе петици па на куртон радио Белизе излезе со став дека за СДСМ гласале вахабисти, терористи, Ал Каеда, ИСИС, ЦИА,КГБ, ФИФА, УЕФА и други.