(ВИДЕО) УШТЕ ЕДНО ШОКАНТНО ИЗДАНИЕ НА ЧОМ НА ТОП ТЕМА: Во интервјуто со Ристо Гуштеров распали по Заев, требало да оди на судење и да си прифати казна од судството на Грујо и Мијалков!!!

0
1523

chom zaev sud

Чом продолжува да му се лигави на режимот! Во вчерашното издание на Топ Тема во интервјуто со Гуштеров тој го нападна Заев за тоа дека требало да оди на судење и да си прифати казна, тоа било државна институција?!?!  Па видовме од бомбите колку се тоа државни институции, жими ашимов! Чом реши перфидно да одработува и тоа помалку, имплицитно, скриено, подмолно, додека глуми неутралец!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=NgLO8oktqus[/youtube]