(ВИДЕО) Уште едно ПОТРЕСНО СВЕДОШТВО: Никој не дојде цела ноќ, сами со трактори ги влечевме колите

0
484

Уште едно сведоштво за пропустите на институциите кои требаше да им помогнат на луѓето од поплавените подрачја.